Kuljetuskalusto

Turvallisuutta teille! Nordic Tank valmistaa yli kahdenkymmenen vuoden kokemuksella ajoneuvosäiliöitä, säiliöperävaunuja ja -puoliperävaunuja ruostumattomasta teräksestä. Nordic Tank on myös laajentanut kuljetustuotteiden tuotavalikoimaansa ja aloittanut vaativien alumiinisäiliöiden valmistuksen. Kuljetussäiliöt, säiliöperävaunut, säiliöpäällirakenteet, dollyt – kysy yksilöllistä ratkaisua juuri sinun kuljetustasi varten! Valmistamamme säiliöt ja dollyt ovat kevyitä, mutta kestäviä parantaen kuljetuksesi hyötykuormaa ja pienentäen hiilijalanjälkeä.

Elintarvikeala

Valmistamme maidon keräilyyn sekä siirtokuljetuksiin sopivat säiliöt ja säiliöperävaunut vankalla kokemuksella. Suunnittelussa kiinnitämme aina huomiota hygieniatason helppoon ylläpitoon. Toteutamme myös muiden nestemäisten elintarvikkeiden kuljetussäiliöt asiakkaiden tarpeiden mukaan. Säiliömme soveltuvat kansainvälisiin ATP-kuljetuksiin ja asennamme niihin MID/CE (2014/32/EU) -hyväksytyt mittalaitteet ammattitaidolla. Kalustomme ei petä karuissakaan pohjoisen olosuhteissa.

Kemian säiliöt

Nordic Tank valmistaa VAK-kuljetuksiin yli kahdenkymmenen vuoden kokemuksella ADR-luokiteltuja ajoneuvosäiliöitä, säiliöperävaunuja ja -puoliperävaunuja ruostumattomasta teräksestä ja alumiinista. Kevyitä ratkaisuja haettaessa luokittelemattomille aineille optimoidaan omat säiliönsä. Lisäksi toimitamme TPED:n alaiset kuljetettavat painelaitteet erilaisiin kaasukuljetuksiin ja erikoissovelluksiin.

Dollyt

Valmistamme keveät ja kestävät ADR-hyväksytyt dollyt ruostumattomasta teräksestä. Eliniältään ylivoimaiset dollyt kestävät käytössä pitkään ja säilyttävät ulkonäkönsä vuosia. Nordic Tankin dollyjen vedettävyys on erinomainen, ja ne toimitetaan aina ADR-hyväksyttynä vähintään FL- ja AT-luokissa. Tuoteperheeseen kuuluu kaksi dolly-mallisarjaa. Vetopöytäkorkeuteen optimoitu omamassaltaan erittäin kevyt LightRide on varma valinta vakiopuoliperävaunujen vetoon. Tarvittaessa kaksitasoisena toimitettava FreeRide on puolestaan toteutettu lämpösäädeltyihin kuljetuksiin ja suurtilavuusperävaunujen vetoon.