Jälkimarkkina-palvelut

Nordic Tank palvelee tuotteen koko kaaren: aina suunnittelusta säiliön käyttöiän päähän. Korjausarviointipalvelumme toimii vahinkotapauksissa yhteistyössä vakuutusyhtiöiden kanssa. Käänny puoleemme, jos tarvitset tehdastasoisia muutos- tai vauriokorjaustöitä, päällirakenteiden alustalle asennusta tai alustanvaihtoa, tai jos säiliösi on aika vaihtaa kokonaan uuteen.

Varaosapalvelu

Toimitamme kattavasta valikoimastamme nopeasti tiivisteiden ja Nordic Tank –osien lisäksi niin Fort Vale –säiliökomponentit kuin tärkeimmät perävaunuvarusteetkin. Mikäli sopivaa osaa ei satu löytymään varastostamme eikä tilausvalikoimastamme niin tarvittaessa valmistamme teille sopivat komponentit –  myös vanhempiin säiliöihin.

Muutostyöt ja saneeraukset

Suoritamme tehtaallamme vaativat muutostyöt ja saneeraukset ammattitaidolla. Akselinlisäykset, säiliötilavuuden muutokset ja eristeiden vaihdot antavat vanhoille säiliöille uuden käyttötarkoituksen. Teollisuuden sekä varastointi- ja käsittelyasemien prosessisäiliöiden saneerauksia suoritamme sopimuskumppaneidemme avulla paikan päällä.

Huollot, korjaukset ja määräaikaistarkastukset

Kuljetuskalustolle toteutamme säiliöiden ja säiliöperävaunujen peruskunnostukset, vaativat kolarikorjaukset, määräaikaistarkastukset, painekokeet, välitarkastukset sekä vuosihuollot tehdasolosuhteissa.  Huoltoverkostomme palvelee Oulun tehdashuollon lisäksi Perstorpissa Ruotsissa. Teollisuuden sekä varastointi- ja käsittelyasemien prosessisäiliöiden kunnossapitotöitä suoritamme sopimuskumppaneidemme avulla paikan päällä.