Teollisuuden tuotteet

Toimitamme teollisuuden, varastoinnin ja erilaisten käsittelyasemien tarpeisiin yksittäisten tuotteiden, kuten varastosäiliöiden ja siilojen lisäksi erilaisia säiliöjärjestelmiä. Olemme mukana suunnittelupöydältä lähtien tai toteutamme ratkaisut asiakkaan valmiiden suunnitelmien mukaan. Oheistuotevalikoimaamme kuuluvat varasto- ja prosessisäiliöihin liittyvät putkistot, tikkaat, kävelytasot, sekoittajat, pumput ja mittalaitteet. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut säiliöt oheislaitteineen ovat laadukkaita ja kestäviä ratkaisuja vaativiinkin olosuhteisiin.

Varastosäiliöt ja siilot

Nordic Tank tuottaa vakaata laatua erilaisten teollisuusprosessien ja käsittelyasemien raaka-aineiden säilytykseen sekä varastointiin. Suunnittelemme ja valmistamme pienet ja keskisuuret makaavat varastosäiliöt sekä pystyyn asennettavat siilot ruostumattomasta teräksestä asiakaskohtaisin sovelluksin oheislaitteineen. Toimitamme niin eristetyt kuin eristämättömät tuotteet. Suunnittelumme tähtää siihen, että kuhunkin varastokohteeseen löytyy kokonaistaloudellisesti paras ratkaisu optimaalisesti mitoittaen ja sijoittaen. Varastosäiliöt toimitetaan kohteeseen suoraan tehtaaltamme.

Painesäiliöt- ja laitteet

Valmistamme PED-painelaitedirektiivin mukaiset säiliöt teollisuuden prosesseihin ja varastointiin, turvallisuudesta tinkimättä. Tuotteidemme käyttöpaikkoja ovat muun muassa paperi-, sellu- ja kemiantehtaat. Toteutamme painelaitelaskelmat ja teetämme hyväksyntätarkastukset osana toimitusta.

Oheistuotteet

Oikein suunnitellut, sijoitellut ja valmistetut prosessi- ja varastointisäiliöiden tikkaat ja huolto- sekä kävelytasot helpottavat säiliön käyttöä ja parantavat työturvallisuutta. Toimitamme myös putkistot, sekoittajat, pumput, mittaristot ja kylmäkaapit.