Tuotteidemme korkea laatu on ylpeytemme aihe

Hyvin suunniteltu ja huolellisesti valmistettu on tunnusmerkki pohjoisesta laadusta.

Nordic Tank tunnetaan edelläkävijänä ja toimialan kehittämisestä teollisen mittakaavan tuotantoon. Nordic Tank suunnittelee ja valmistaa kevyitä, kestäviä ja kierrätettäviä säiliörakenteita, joissa on suuret hyötykuormat ja pieni hiilijalanjälki. Myös muut tuotteet tehdään samojen periaatteiden mukaan. Toimintafilosofiaamme kuuluu, että kaikki tuotteet ovat laadukkaita ja turvallisia sekä valmistaa että käyttää.

Kaikki tuotteet on valmistettu kullakin hetkellä voimassa olevien määräysten mukaisesti. Sovellamme jatkuvasti uutta tekniikkaa vastaamaan sekä asiakkaidemme tarpeisiin että lainsäädännön vaatimuksiin. Hitsaustyömme on standardoitu ISO 3834-2:2005 mukaan, raideliikenteen osakokoonpanojen hitsaus on standardoitu SFS-EN 15085-2:2020 mukaan pätevyystasolla CL1 ja koko toimintamme täyttää ISO 9001:2015 laatujärjestelmän vaatimukset. Hyvä hitsaussauma minimoi vuodot mahdollisissa onnettomuustilanteissa ja pienentää henkilö- ja ympäristövahinkojen riskiä. Säiliömme pärjäävät myös ääriolosuhteissa ja korjattavuus mahdollistaa pidemmän käyttöiän.

Kestävät tuotteemme edistävät myös kestävää kehitystä. Laatu on myös kestävien asiakassuhteidemme salaisuus.

Hyvä palvelu ja asiakkaan tarpeisiin vastaaminen on meille kunnia-asia

Tavoitteenamme on olla alan laadukkain toimija niin tuotteiden kuin koko asiakaskokemuksenkin osalta – olemme uskottava kaikessa tekemisessä.

Asiakkaan tarpeiden tunnistaminen lähtee aina ensin tilanteen kartoituksesta yhteistyössä. Sen jälkeen oma suunnitteluyksikkömme suunnittelee tuotteet tai noudatamme asiakkaan piirustuksia. Tilausvahvistuksen jälkeen valmistamme tuotteet asianmukaisine hyväksyntöineen, tarkastuksineen sekä dokumentointivaatimuksineen. Kauttamme järjestyvät myös varaosat ja vaativatkin tehdastasoiset korjaukset koko säiliön elinkaaren ajan. Välitämme myös yhteistyökumppanimme rahoitustarjouksia hankinnoille. Kaikki tämä tarjotaan asiakkaillemme helposti saman katon alta.

Nordic Tank toimittaa räätälöityjä ratkaisuja. Kuuntelemme myös asiakkaita herkällä korvalla, kuinka kehittää tuotetta. Yhtiön toimintaperiaatteisiin kuuluu kyky uusiutua ja jatkuvasti kehittää tuotteita sekä ratkaista ongelmia. Olemme innovatiivinen suunnannäyttäjä.

Lisäksi tähtäämme mahdollisimman mutkattomaan asiakaspalveluun.