TASAVALLAN PRESIDENTTI ON MYÖNTÄNYT YRITTÄJÄNEUVOKSEN ARVONIMEN EERO KOSKELAISELLE

Tasavallan Presidentti on myöntänyt 1.12.2017 Yrittäjäneuvoksen arvonimen Nordic Tank Oy:n hallituksen puheenjohtajalle Eero Koskelaiselle hänen pitkäaikaisista ansioistaan yrittäjänä, Pohjois-Suomalaisten yrittäjien puolestapuhujana ja erinomaisena verkostojen solmijana eri sidosryhmien kesken. Yrittäjäneuvoksen nimitystä juhlistettiin kutsuvierastilaisuudessa torstai-iltana 15.2.2018, jolloin myös Nordic Tankin tehtaalla järjestettiin avoimien ovien iltapäivä kutsuvieraille.

Eero Koskelainen on tehnyt merkittävän työuran yrittäjänä. Kymppi-Eristyksestä, sittemmin Kymppi Groupista, muodostui Eero Koskelaisen ja hänen perheensä pääyritys yli 30-vuoden ajaksi. Hänen perustamansa Kymppi-Eristys kasvoi alan johtavaksi toimijaksi myös kansainvälisesti keskittyen teollisuuseritykseen ja telinetöihin. Koskelainen möi osuutensa yrityksestä vuonna 2015, mutta hänen kohdallaan toteutuu hyvin lausahdus ’kerran yrittäjä, aina yrittäjä’. Eero Koskelaisen pitkä kokemus yrittäjyydestä ja arvokkaat neuvot jatkuvat nyt hallitustyöskentelyn ja omistajuuden kautta uusissa kasvuyrityksissä, kuten Nordic Tank, KaiCell Fibers, Rakeistus ja Terwa Kiinteistökehitys.

”Nordic Tank onnittelee lämpimästi Eero Koskelaista hänen saamastaan arvonimestä. Eerolla on osaamista ja näyttöä yrittämisestä niin alueellisesti, kansallisesti kuin kansainvälisestikin. Hänen pitkäaikaiset ansiot yrittäjänä, Pohjois-Suomalaisten yrittäjien puolestapuhujana ja erinomaisena verkostojen solmijana ovat omaa luokkaansa. On erittäin hienoa, että hänen elämäntyönsä saa arvostusta tämän arvonimen myötä” iloitsee Nordic Tank Oy:n toimitusjohtaja Satu Heikkilä.

”Sama pätee myös Nordic Tankin toimintaan; toimimme paikallisesti, kotimaassa ja kansainvälisesti”, linjaa toimitusjohtaja Heikkilä. Yrittäjänä Eero Koskelaiselle on aina ollut kunnia-asia, että asiakkaan kanssa sovitut työt tehdään ajallaan ja hyvällä laatutasolla. Sama pätee myös Nordic Tankin toimintafilosofiaan.

”Olen nöyrästi kiitollinen tästä huomionosoituksesta ja siitä, että elämäntyöni on huomioitu tällä tavalla. Olen saanut olla omalta osaltani mukana monissa mielenkiintoisissa hankkeissa niin kotimaassa kuin viemässä suomalaista osaamista ulkomaille” kiittelee Eero Koskelainen ja jatkaa, että ”Nordic Tankin toiminnassa toteutuu sama periaate, tuotteet ovat korkealaatuisia vientituotteita kotimarkkinan lisäksi. On ilo olla mukana yrityksessä, joka on perinteisen valmistavan konepajateollisuuden ’high tech’ -toimija alueella, jossa kehitys on pitkään painottunut ICT-alaan. Näen Nordic Tankin erittäin lupaavana yrityksenä, jossa on tekemisen meininki sekä osaava ja sitoutunut henkilökunta.”