Nimitysuutinen

Nordic Tank on Suomen johtava kuljetussäiliöiden valmistaja, jonka tuoteportfolio on laajentunut kattamaan kemian ja elintarvikesäiliöiden lisäksi myös bulk-, alipaine- ja kaasusäiliöt. Nordic Tank on vahva brändi kuljetussäiliömarkkinoilla myös pohjoismaissa ja tuotteet ovat markkinajohtajia segmentissään.

Petri Tirkkonen aloittaa Nordic Tankilla kuljetussäiliöiden myyntipäällikkönä 8.5.2023 alkaen. Petrillä on pitkä kokemus kuljetuskaluston parissa. Hän on toiminut alalla eri tehtävissä niin koti- kuin ulkomailla. Petrin kokemus projektien vetämisestä vahvistaa Nordic Tankin osaamista erityisesti muiden pohjoismaiden markkinoista.

Petrin vastuulla on kuljetussäiliöiden myynti niin kotimaan kuin vientimarkkinoille. Nimityksen johdosta saamme kokeneen myynnin ammattilaisen teknisellä osaamisella tukemaan yrityksemme kasvua ja ottamaan vetovastuun myynnistä ja vientimyynnin kehittämisestä kuljetustuotteissa.

Toivotamme Petrin lämpimästi tervetulleeksi teräksiseen porukkaamme ja rakentamaan Nordic Tankin kasvua ja kehittymistä!

 

Satu Heikkilä, Toimitusjohtaja