Kuvassa vasemmalta tekninen päällikkö Henri Mattila, toimitusjohtaja Satu Heikkilä, kehitysyhteistyö- ja ulkomaankauppaministeri Ville Skinnari, hallituksen puheenjohtaja Eero Koskelainen sekä BusinessOulun johtaja Juha Ala-Mursula.

Ministerivierailu Nordic Tankilla

Kehitysyhteistyö- ja ulkomaankauppaministeri Ville Skinnari avustajineen ja BusinessOulun johtaja Juha Ala-Mursula vierailivat Nordic Tankilla maanantaina 26.8.2019. Vierailu oli osa Ministerin päiväohjelmaa Oulussa, jota isännöi BusinessOulu.

Lisää työpaikkoja vientikauppaa kasvattamalla

Nordic Tankin johdolla oli kunnia esitellä ajoneuvo- ja teollisuussäiliöiden valmistusta tehtaalla. Lisäksi keskusteltiin vientikaupan avaamisen ja kasvattamisen tärkeydestä suomalaisille pk-yrityksille kasvun mahdollistajana, koska kotimaan markkinat ovat rajalliset. Pk-yritykset tarvitsevat apua ja tukea eri suuntiin tapahtuvan viennin avaamiseen, koska oman organisaation resurssit ovat rajalliset ja kunkin kohdemaan erityispiirteet tulee oppia ennen kuin kauppaa saadaan tehtyä. Myös Nordic Tank on pystynyt avaamaan uusia työpaikkoja viennin kasvun myötä.